EVANGELISK OG SOCIALT ARBEJDE

Alle børn fortjener en god julegave!

GAVEN

GAVEN er et julehjælps-arrangement, hvor udsatte familier og ramte enlige forsørgere kan søge om en god julegave til deres børn.

Alle godkendte ansøgere inviteres til et uddelingsarrangement, som er både hyggeligt, hjerteligt og julet. Man kan komme og gå som det passer, men erfaringen viser, at mange slår sig ned om de julepyntede borde og nyder en kop kaffe og får en snak med en venlig frivillig.

Lea Binta Kjelgaard

Lea Binta Kjelgaard

Leder af familienetværket

Socialt arbejde

FAMILIENETVÆRKET

I starten af 2021 vil Bethaniakirken i samarbejde med Blå Kors skabe en ny ramme for familier og enlige forsørgere, som er ramt af livets hårde realiteter – f.eks. arbejdsløshed, sygdom, dødsfald, misbrug, vold, økonomisk pres eller skilsmisse. Listen er lang, men hvis man ønsker at komme et rart sted med varmt fællesskab, aktiviteter for børn og voksne, fællesspisning og en andagt for dem der har lyst, så er Familienetværket lige sagen – og så er det gratis!

Se indslag fra TV2 Nord den 17. november herunder.

til hjerne, hjerte og hænder!

SKOLEKLAR

Skoleklar er et arrangement der sigter mod at give børn i Aalborg en god oplevelse med at starte i skole igen efter sommerferien, ved at sætte fokus på læringsrelevante aktiviteter. Forældre er også velkomne og alle deltagere inviteres til fællesspisning med efterfølgende brugbar overraskelse.

Læringsaktiviteter til hjernen – fællesskab om aftensmaden til hjertet – brugbar overraskelse til hænderne – det er hvad Skoleklar kan tilbyde, og her er hvad nogle af forældrene havde at sige om arrangementet:

Her er hvad nogle forældre har udtalt om SKOLEKLAR

“Tusind tak for i dag. Det var et rigtig flot initiativ. Og især til vores yngste, som skal starte i årgang 0. – hun blev begejstret!”

“Mega godt skolestartsarrangement – tusind tak.”

“Børnene syntes at det var en super eftermiddag

“1000 tak for et super godt arrangement. Min datter har virkelig nydt det, og hun havde det så hyggeligt og sjovt. Det var så gennemført og I var så gode”

“Fedt arrangement! Pigerne havde sådan hygget sig! Tusind tak for de fine skolestartsgaver!”

“Det var et mega godt arrangement! Tak fordi vi måtte være med!”

“Det var dejligt at være med. Glæder os til næste gang.”