VEJEN TIL ET NYT LIV

SÅ ENKELT ER DET!

Vejen til Gud!

Bibelen gør det klart, at Gud ønsker at være vores himmelske far. Han sendte Jesus for at frelse os. Johannes Evangelium kap. 3 vers 16-17 kaldes ”den lille bibel”. Versene opsummerer Bibelens hovedbudskab med disse ord: ”For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham”.

Johannes Evangelium kap. 1 vers 12 siger: ”Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem der tror på hans navn”. Frelsen, oplevelsen af at være et Guds barn og det evige liv er en GAVE fra Gud, og den gave kan blive starten på et helt nyt liv!

Måske skulle du overveje at bede denne enkle bøn, som kan blive livsforvandlende og det første skridt på en helt ny rejse, ja et helt nyt liv:

En enkel bøn til Gud

”Far i Himlen. Tak for det nye liv, som du vil skænke mig gratis og ufortjent gennem Jesus Kristus. Frels mig fra mine fejl, svigt og min synd. Jesus, tak at du døde for mig på korset. Ved troen på dig og gennem din opstandelse fra de døde lover du at formidle et helt nyt liv i mig, ja evigt liv i Himlen med dig.

Tak for din ubegrænsede kærlighed. Tak, at jeg må sætte min lid til dig og tro på dig.

Amen.”

Bethaniakirken
Dag Hammarskjölds Gade 2B
9000 Aalborg

Præst Camilla Westen
camilla@bethania.dk
51 92 77 55

Præst Philip Fodgaard
philip@bethania.dk
29 91 08 10

Kontakt en medarbejder

Jyske Bank konto: 5079 2248572

MobilePay: 70539

Støt os i dit testamente gennem Dokument 24

GDPR - Cookie og privatlivspolitik

 

NYT FRA DIN KIRKE
Læs vores kirkeblad her

Magasinet EFTERTRYK
Læs nyt fra EFDK her